Eerdere evenementen

Activiteiten > Eerdere evenementen >
07 feb 2019

Drinks winter edition 2019

Naar schatting hebben meer dan 2 miljoen Nederlanders biseksuele gevoelens, fantasie├źn of ervaringen, maar toch hoor je er zelden over. Tijd om daar meer aandacht aan te besteden. Emiel Maliepaard, de spreker tijdens het winterevent, scheen licht waarom biseksuelen niet uit de kast willen komen, maar wel zo nu en dan zichzelf willen uiten als biseksueel. Hij noemt het de biseksuele (on)zichtbaarheidsparadox, en besprak een aantal ways forward om deze paradox op te vangen en te bekijken hoe biseksualiteit toch meer zichtbaar kan worden.
01 nov 2018

Drinks fall edition 2018

Ter gelegenheid van het najaarsevent 2018 hostte FORWARD in Lab111 een private screening van de roze romcom "Gewoon Vrienden", ingeleid door Henk Burger, de scenarioschrijver van de film.
03 aug 2018

Rocycle (P)RIDE event

Voor het eerst ging FORWARD op de sportieve tour in een samenwerking met Rocycle: de P(RIDE). In een work-out van 45 minuten vol pride hits (van onder andere RuPaul, Lady Gaga en Geri Halliwell) zorgden trainers Luuk en Joey dat iedereen bezweet maar voldaan aan het Amsterdam Pride weekend kon beginnen. Na afloop boden gezonde smoothies de nodige afkoeling.
21 jun 2018

Drinks summer edition 2018

Bij het begin van de astronimische zomer verhalen Lisa van Ginneken en Tess Bens, beide werkzaam voor Transvisie en beide transgender, over hoe het is om een transitie te maken, wat voor uitdagingen daarbij komen kijken en waarom de T onlosmakkelijk verbonden is met de LH en B.
05 apr 2018

Drinks spring edition 2018

Het dierenrijk kent verbazingwekkend veel diversiteit in gender identiteit en seksuele ori├źntatie, zo bleek tijdens de rondleiding in Artis. Wist je dat 25% van de wilde flamingo's homoseksueel is? En omdat de mannetjes de beste nestenbouwers zijn, zie je bij homoparen een nest dat twee keer zo groot is. Wist je ook dat bij de Japanse makkaken zo'n 78% van de vrouwtjes lesbisch is, en dat voor makkaken een begroeting al voldoende aanleiding is om elkaar te bestijgen? Kortom, voldoende stof om over na te praten tijdens de borrel in De Tropen.
27 mrt 2018

Drinks winter edition 2017

Netwerk event bij College Hotel
21 jun 2017

Drinks summer edition 2017 bij FOAM

Netwerk event bij FOAM met gastspreker Aynouk Tan
Lees meer
10 nov 2016

Drinks winter edition 2016 - W hotel Amsterdam

Netwerk event in het W Hotel met gastsprekers Marja en Ellie Lust
Lees meer
21 apr 2016

Launch event FORWARD

Openingsborrel met gastspreker Valentijn de Hingh
Lees meer
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie