Mentoring Platform

Over > Mentoring Platform >

FORWARD lanceert Mentoring Platform

 

FORWARD introduceert een nieuw initiatief, het FORWARD Mentoring Platform. Met dit platform, biedt FORWARD de mogelijkheid voor personen binnen de juridische beroepsgroep op een vertrouwelijke basis te worden gekoppeld aan een meer senior mentor. Het FORWARD Mentoring Platform staat ook open voor rechtenstudenten.

De vorm en inhoud van het mentorschap kunnen de mentor en de mentee samen bepalen. Mogelijke thema's zijn gedachten en ervaringen met betrekking tot het LHBT zijn in jouw werkomgeving, (vervolg)stappen binnen je carrière en uitdagingen die daarbij een rol spelen (al dan niet LHBT-gerelateerd) of andere ervaringen en uitdagingen waar je als LHBT'er tegenaan loopt. Ook de frequentie is naar eigen invulling; contact met een mentor kan eenmalig zijn of op een meer (on)regelmatige basis.

In principe wordt een mentee gekoppeld aan een mentor binnen dezelfde sector. Dat wil zeggen dat een advocaat zou worden gekoppeld aan een meer senior advocaat (bijvoorbeeld een senior medewerker of partner) en een bedrijfsjurist zou worden gekoppeld aan een meer senior bedrijfsjurist.  Indien er andere wensen bestaan, kan de mentee dat aangeven.

Voor de mentee is dit platform niet alleen een mooie kans om te leren van de ervaringen van een mentor buiten de eigen organisatie, maar ook een kans het professionele netwerk te verbreden. Voor de mentor biedt dit platform de mogelijkheid op de hoogte te blijven van wat er speelt onder de jongere generatie en daaraan begeleiding te geven.

Wil jij gebruik maken van de voordelen van dit platform? Neem dan contact op met FORWARD via info@stichtingforward.nl met eventuele vermelding welke rol (mentor/mentee) je voor ogen hebt. Wij zullen dan contact met jou opnemen om in overleg de voor jou meeste geschikte mentor/mentee te selecteren.

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie