Missie & doelen

Over > Missie & doelen >

Missie


Diversiteit en inclusiviteit dragen bij aan werktevredenheid, productiviteit en innovatie. Een inclusieve cultuur en werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn is niet alleen "the right thing to do", maar draagt ook bij aan het succes van een bedrijf of organisatie.

Onze missie is het bevorderen van acceptatie, erkenning en zichtbaarheid van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders ("LHBT's") binnen de Nederlandse juridische beroepsgroep. Hiermee beoogt FORWARD een inclusieve omgeving te bevorderen voor alle juridische professionals, onafhankelijk van seksuele geaardheid of identiteit. Door het scheppen van een platform en het bespreken van onderwerpen die LHBT’s in het bijzonder aangaan, ondersteunt FORWARD haar supporters, vergroot zij de zichtbaarheid van LHBT’s in hun werkomgeving en versterkt zij het zakelijk netwerk van haar supporters.

Voor een minderheid kan verandering alleen worden bereikt met steun van de meerderheid. FORWARD verwelkomt daarom alle juridische professionals, onafhankelijk van eigen seksuele geaardheid of identiteit.

Doelen


Door middel van het organiseren van inhoudelijke bijeenkomsten en netwerkborrels streeft FORWARD de volgende doelen na:

» vergroten van de diversiteit bij aangesloten organisaties;
» creëren van een netwerk voor LHBT juristen; en
» uitwisselen van ervaringen en best practices.


Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie